tisdag 23 juni 2009

Jag, avlönad bloggare?

Jo, så är det väl, jag sitter ju här och får betalt, och bloggar. :-D
Peppar, peppar, ta i treo, men det kan bli en riktigt lugn sommar. Bara "pigga" panschisar här nu, fast det ska flytta in 2 nya i veckan, får se vad de är för ena.
Klockan är halv 12 och det är snart "bara" 7 timmar kvar. Stort plus att nattstädet redan är avklarat, samt första rundan.
Snart dax att shutta datorn oxå, det är lixom inga online, och tjuvtittat och tjuvlyssnat har inga nya uppdateringar. :-)

Ingen har rört TVn ikväll heller, så det är happy days!

Har fortfarande en del att boka, som inrikesflighter på Borneo, resefsk och visum, sen är det bara att ladda inför packningen av ryggan och tågfärden till Köpenhamn, just det ja, tågbiljetter ska oxå inhandlas. Behöver nog ha en jacka och lite andra persedlar oxå.
Hade man dragit till Thailand först, som var en av ursprungsideerna, så hade man lugnt kunnat skaffa det för en billig penning där, men jag vet inte redigt hur marknaderna och priserna ser ut på Borneo, så kan inte skjuta upp alla inköp tills dess.

Har en hel del lediga dagar, några tips och förslag hur man ska kunna utnyttja dem på ett profiterbart sätt? Hoppas ju på att få jobba extra här, men det kan vara lite sisådär med det, inkl administrationen av det hela... Men jag ska ligga på dem o ringa o ringa så fort jag har en ledig dag, och säga att jag är tillgänglig. :-)

Kanske ska börja sälja navelludd och myggbett på Tradera, vi får se.

Dax att utforska kvällens/nattens tvutbud, har'e!
BYE

2 kommentarer:

Stellan sa...

Du har det alldeles för slappt du sarah! Du borde känna på det hårda livet i hemtjänsten!

I ett hus i en skog sa...

Om jag ändå det finge, men missbrukad byråkrati förvägrar alla hemtjänsttagare att få åtnjuta min fantastiska omsorg och vård. Heja stelbenta policies, or not...! Nåja, det kan nog bli en del dagjobb på bygget, 2 sjuka i morse tex. :-D