söndag 13 september 2009

Hej Borneo!

Efter en rejal transportstracka, har vi antligen kommit fram till Borneo. Vi borjade med att aka bil ner till Malmo, sen taget over bron till Kastrup. Fran Danmark akte vi till Gatwick utanfor London, sen blev det buss till Heathrow. Spenderade natten dar, inget vidare, men vad gor man inte?
Sen var det dax for forsta maraton-flygningen, till Dubai. Dar fick vi stracka pa benen innan vi skulle ombord igen for att aka till Bandar Sera Begawan i Brunei pa Borneo.
Antligen framme pa varldens tredje storsta o, sa akte vi buss, buss och buss ner till Miri, som ligger i Ostmalaysiaprovinsen Sarawak. Dr sov vi pa hotell! Nice med vanlig sang. Fran Miri akte vi flyg ut till Gunung Mulu national park. FRAMME! Onsdag morgon.

Sedan dess har vi jagat ormar och letat apor i djungeln och varit i en massa haftiga grottor. Dock sag vi bara en massa insekter, riktigt haftiga, men anda, en liten liten orm hade de kunnat bjuda pa... Och iglar!! De sa att det skulle vara horder av dem i djungeln, men vi sag bara tva!! Daligt, jag som hade vantat mig att fa pilla bort ett par st fran benen.

Nu har vi akt flyg darifran till Kota Kinabalu, som ligger i Sabah, Ostmalaysias andra provins har pa on. Imorgon ska vi ta bussen till Sendakan, som ligger pa ostkusten, dar ska vi till Sepilok Orangutan centre, samt ev till Turtle islands.

Nu ska vi se om detta supersega internetet, pallar ladda upp detta inlagget.

Todelooooo!

1 kommentar:

Ingrid sa...

Spännande! Ska bli kul att få åka utomlands igen ;)